Contactgegevens

Veerle Haegeman
Jolien Deckers

Oude Kerkstraat 2
3660 Opglabbeek
Tel.: 089 50 42 43
info@artemo.be

LIGGING

Contactgegevens

Veerle Haegeman
Jolien Deckers

Oude Kerkstraat 2
3660 Opglabbeek
Tel.: 089 50 42 43
info@artemo.be

LIGGING

Welkom bij Artemo

Artemo is een groepspraktijk voor kinesitherapie en osteopathie gelegen in Opglabbeek.  De therapeuten Veerle Haegeman en Jolien Deckers stellen hun vakkennis en techniek ter beschikking voor een uitgebreid gamma gespecialiseerde behandelingen.

In deze groepspraktijk voor kinesitherapie kan u terecht voor verscheidene therapievormen bij therapeuten die hiervoor verschillende erkende en degelijke opleidingen hebben doorlopen. Omdat we werken vanuit diverse aanvullende invalshoeken en omdat ons doel is u als patiënt zo optimaal mogelijk te begeleiden, zijn we nog steeds bezig ons verder te bekwamen in verschillende gespecialiseerde en verdiepende behandelvormen.

Zowel de basisopleidingen als de diverse specialisaties werden en worden gevolgd aan erkende instellingen.

Het logo van Artemo symboliseert kracht, gezondheid en de verlichting van pijn, en dit staat dan ook centraal in de behandelingen die de groepspraktijk aanbiedt.

Op deze website vindt u meer informatie over de behandelingen betreffende manuele therapie, ontwikkelingsbegeleiding, sportrevalidatie, motorische en neurologische revalidatie, zwangerschapsbegeleiding, sportrevalidatie, medische trainingstherapie, endermologie (LPG) en osteopathie.  

Voor meer informatie of een afspraak voor een behandeling, kunt u contact opnemen met:

Artemo
Oude Kerkstraat 2
3660 Opglabbeek
T 089 50 42 43

info@artemo.be